Αναζητήστε με βάση την περιοχή, γειτονιά, ΤΚ ή με βάση την απόσταση ή με τα σεμινάρια
 

top

Στο SeminarsFinder.gr αυτό που μετράει είναι η κοινότητα, οι ίδιοι οι μαθητές και σπουδαστές που αναζητούνε την σωστή εκπαίδευση με μοναδικό κριτήριο την επιμόρφωσή τους για ένα καλύτερο αύριο.

Η ιστοσελίδα μας παρέχει τη δυνατότητα σε αυτούς που είναι η καρδιά της εκπαίδευσης στην πατρίδα μας, να αξιολογήσουν και να βαθμολογήσουν το κάθε τμήμα ή μάθημα. Με αυτό τον τρόπο για πρώτη φορά δημιουργείται μία αντικειμενική βάση δεδομέων η οποία θα αποτελεί μπούσουλα με τις πληροφορίες της, τόσο για τους εκπαιδευόμενους όσο και για τους ίδιους τους φορείς. 

Άλλωστε όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι να επιβραβεύονται οι άξιοι και να καταλαβαίνουν οι υπόλοιποι τα λάθη τους με σκοπό τη συνεχή βελτίωση. Για το λόγο αυτό ξεκινώντας από τον Αύγουστο του 2013, το SeminarsFinder.gr θα δίνει μία σειρά από βραβεία - τόσο σε μηνιαία όσο και σε ετήσια βάση - λαμβάνωντας υπόψην αποκλειστικά και μόνο τις βαθμολογήσεις που δίνουν οι ίδιοι οι μαθητές. 

Κατηγορίες Βραβεύσεων:

Θα υπάρχουν πολλές κατηγορίες π.χ. Ανά εκπαιδευτική ύλη και έτσι στα Σεμινάρια θα έχουμε βράβευση για Graphics & Webdesign, Πληροφορικής κλπ. Συνολικά θα δίνονται 3 βραβεύσεις ανά κατηγορία ανά μήνα, και αυτές θα αφορούν μία την Αθήνα, μία τη Θεσσαλονίκη και μία την υπόλοιπη Ελλάδα. 

Σε αυτό το σημείο είναι σημαντικό να ενημερώσουμε και τους φορείς να μην διστάσουν να προτείνουν από μόνοι τους στους σπουδαστές να αξιολογήσουν την εκπαίδευσή τους, και να γράψουν και τις προτάσεις τους. Εμείς από πλευρά μας είμαστε ανοικτοί για οποιαδήποτε επικοινωνία σχετικά με τις βραβεύσεις αυτές. Οι φορείς όπου λαμβάνουν τις βραβεύσεις έχουν στη συνέχεια το δικαίωμα να τις χρησιμοποιήσουν στα διαφημιστικά τους , ενώ ταυτόχρονα η βράβευση μπαίνει τόσο στο προφίλ της επιχείρησης/φορέα όσο και στο ίδιο το μάθημα/τμήμα/σεμινάριο.

Έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό του Facebook