Αναζητήστε με βάση την περιοχή, γειτονιά, ΤΚ ή με βάση την απόσταση ή με τα σεμινάρια
 

Η ομάδα μας

aboutustop

Το SeminarsFinder.gr αποτελεί μέρος ενός διεθνούς project που ξεκίνησε από την Ελλάδα τον Ιούλιο του 2013.

Η μικρή μας ομάδα αποτελείται από Developers και Designers καθώς και ειδικούς Marketing αλλά και Εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Νέα Υόρκη. Η έμπνευση για τη δημιουργία μίας επαγγελματικής βάσης δεδομένων η οποία θα δίνει ελεύθερη πρόσβαση σε όλους τους φορείς και τους εκπαιδευόμενους, προσφέροντας ταυτόχρονα όλα τα απαραίτητα εργαλεία επικοινωνίας και διασύνδεσης, ήρθε πριν 2 χρόνια και έκτοτε το σχέδιο τέθηκε σε έρευνα και εφαρμογή.

Η πρόκληση:

Η δημιουργία του website που βλέπετε αποτελεί ένα συνδυασμό σύγχρονων τεχνολογίων και ουσιαστικά δίνει αμέτρητες δυνατότητες τόσο στον χρήστη όσο και στους φορείς. Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε το project θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι απλό, ευχάριστο και ταυτόχρονα πανίσχυρο και γρήγορο. Η βάση δεδομένων, οι ιδιόκτητοι servers μας, o μηχανισμός ανακοινώσεων στις μηχανές αναζήτησης (google, yahoo, bing), η προσαρμοστικότητα και η συμβατότητα σε κινητά τηλέφωνα και tablets, ο μηχανισμός ειδήσεων και ανακοινώσεων, οι δυνατότητες δικτύωσης της κοινότητας, οι καταχωρήσεις και αναζητήσεις των μαθημάτων, οι αξιολογήσεις, το γεωγραφικό στίγμα, τα video, οι φωτογραφίες, οι εκδηλώσεις, οι εφαρμογές και πολλά-πολλά άλλα, συνδυάζονται μαζί τους απόλυτα μετά από ατελείωτες ώρες δοκιμών και εξέλιξης.

Μεγάλη σημασία δώθηκε και στα social media, γνωρίζοντας ότι αποτελούν τη Νο 1 πηγή μοιράσματος και ενημερώσεων στη σημερινή εποχή. Εκμεταλλευτήκαμε όλα τα open sources προγράμματα που υπήρχαν, και όπου χρειάστηκε δημιουργήσαμε δικές μας -εκ του μηδενός- εφαρμογές με σκοπό να εμπλουτίσουμε ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες των χρηστών μας. Είμαστε περήφανοι που το SeminarsFinder.gr αποτελεί αυτή τη στιγμή ένα από τα πιο σύγχρονα website παγκοσμίως και θα συνεχίσουμε την ανάπτυξη και την εξέλιξή του και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Δωρεάν για όλους - όλα!

Λάτρεις της ανοικτής κοινότητας και της δωρεάν διανομής πληροφορίας, αποφασίσαμε ότι μία προσπάθεια γύρω από την εκπαίδευση δεν πρέπει να απαιτεί αμοιβή. Το SeminarsFinder.gr είναι δωρεάν σε όλους τους τομείς του. Και από πλευράς φορέων και από πλευράς χρηστών. Δεν απαιτούμε τίποτα - πέρα τον σεβασμό στους κανόνες - για να γίνει οποιαδήποτε δραστηριότητα στο site μας. Aντιθέτως καλούμε όλους τους φορείς εάν θέλουν να διαθέσουν κάποιο ποσό να το μεταβιβάσουν απευθείας στους χρήστες της κοινότητας μέσω διαγωνισμών!

Διασφαλίζουμε με αυτό τον τρόπο την αξιοπιστία τόσο των αξιολογήσεων όσο και των μελλοντικών βραβεύσεων. Εγγυώμαστε ταυτόχρονα την απρόσκοπτη λειτουργία μας μέσω διεθνών συνεργασιών και υποστηρικτών.

Έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό του Facebook