Αναζητήστε με βάση την περιοχή, γειτονιά, ΤΚ ή με βάση την απόσταση ή με τα σεμινάρια
 

Φορείς & Εκπαιδευτές

Το σύστημα καταχώρησης του SeminarsFinder.gr αποτελείται από 2 ανεξάρτητα τμήματα μεταξύ τους, την καταχώρηση του προφίλ σας ως μέλη στην κοινότητα, και τις καταχωρήσεις που μπορείτε να κάνετε για τα μαθήματα/σεμινάρια/τμήματα που παρέχετε. Σε όλες τις περιπτώσεις οι καταχωρήσεις σας είναι δωρεάν.

Α. Εγγραφή σαν μέλος/κοινότητα:

Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας στο σύστημα ως μέλη. Κατά τη έναρξη της εγγραφής υπάρχει επιλογή που σας ρωτάει εάν είστε φορέας/ίδρυμα/κέντρο ή εκπαιδευτής. Αφού επιλέξετε την κατάλληλη επιλογή μία σειρά από πεδία εμφανίζονται και απαιτούν την συμπλήρωσή τους. Τα πεδία που αφορούν διεύθυνση, τηλέφωνο, όνομα υπευθύνου και γενικότερα στοιχεία της σχολής εμφανίζονται μετά αυτόματα στα μαθήματα/σεμινάρια/τμήματα τα οποία καταχωρείτε.

Στο τέλος της εγγραφής μπορείτε να σηκώσετε το logo του φορέα σας ή κάποια αντιπροσωπευτική εικόνα. Μετά το πέρας της εγγραφής θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Παρακαλούμε εάν δεν λάβετε αυτό το email εντός ολίγων λεπτών, ελέγξτε την περιοχή με την "Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" (Junk Folder). Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα περί κοινότητας | Δείγμα Σχολής | Δείγμα Εκπαιδευτή

2. Καταχώρηση Μαθήματος/Σεμιναρίου/Τμήματος (επαγγελματικός λογαριασμός)

Απαραίτητο για να προχωρήσετε σε οποιαδήποτε καταχώρηση είναι να έχετε ενεργοποιήσει το όνομα χρήστη μέσω του email που έχει σταλεί. Στη συνέχεια μπορείτε να επιλέξετε "Νέα καταχώρηση" από επάνω αριστερά σε οποιαδήποτε οθόνη και να συνδεθείτε. 

Η πρώτη επιλογή που εμφανίζετε αφορά την κεντρική κατηγορία που θέλετε να βρίσκεται η καταχώρησή σας. Όπως θα παρατηρήσετε υπάρχουν πολλές επιλογές με σκοπό να βοηθήσουν στην εύκολη αναζήτηση από πλευράς του χρήστη και ταυτόχρονα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης. Oι πρώτες 3 κατηγορίες αφορούν Σεμινάρια.

Αφού επιλέξετε κατηγορία και υποκατηγορία μπορείτε να ξεκινήσετε την καταχώρηση των στοιχείων σας. Η καταχώρηση είναι αρκετά απλή όπως θα δείτε, ενώ αξίζει να αναφερθεί η δυνατότητα να παρέχετε κουπόνι έκπτωσης στους χρήστες του seminarsfinder.gr (η δυνατότητα αυτή παρέχεται δωρεάν). Θα θέλαμε να σας τονίσουμε ότι εάν κάνετε αντιγραφή-επικόλληση από έγγραφο word την περιγραφή του σεμιναρίου θα πρέπει να επιβεβαιώσετε ότι μπαίνει σωστά στο σύστημα, ειδάλλως θα πρέπει να διορθώσετε τα όποια αισθητικά σφάλματα για να απεικόνιζεστε σωστά.

Στο τέλος μπορείτε να ανεβάσετε μία εικόνα π.χ. το logo της σχολής ή μία φωτογραφία του κτιρίου κλπ.

Δείγμα Εγγραφής  | Περισσότερα για τον λογαριασμό

Εκπαιδευόμενοι & Μέλη

Το SeminarsFinder.gr προσφέρει μία σειρά από εργαλεία για τα απλά μέλη και τους εκπαιδευόμενους, εντελώς δωρεάν και με πολλές δυνατότητες. Για πρώτη φορά οι χρήστες/εκπαιδευόμενοι μπορούν να συγκρίνουν σχολές με βάση αξιολογήσεις άλλων χρηστών, πίνακα συγκριτικών στοιχείων, ώρες εκμάθησης και πολλά άλλα. Ταυτόχρονα τα θεματικά πεδία στην κοινότητα δίνουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν ζητήματα εκπαίδευσης με άλλους χρήστες αλλά και εκπαιδευτές και ιδρύματα. Σημαντικό επίσης είναι να τονιστεί το "social" κομμάτι της κοινότητας όπου φυσικά μπορούν να κάνουν νέους φίλους, να ανεβάσουν βιντεο και εικόνες που είναι ενδιαφέροντες για τα υπόλοιπα μέλη, να ενημερωθούν για ότι γίνεται σαν εκδήλωση γύρω από την κοινότητά τους και γενικότερα να δημιουργήσουν ένα μεγάλο ενοποιημένο διαδικτυακό πυρήνα γύρω από την εκπαίδευση.

Α. Εγγραφή σαν μέλος στην κοινότητα:

Κατά τη έναρξη της εγγραφής υπάρχει επιλογή που σας ρωτάει εάν είστε φορέας/ίδρυμα/κέντρο ή εκπαιδευτής ή απλό μέλος/εκπαιδευόμενος. Η κατάλληλη επιλογή για εσάς είναι απλό μέλος/εκπαιδευόμενος. Στη συνέχεια μία σειρά από πεδία εμφανίζονται και απαιτούν την συμπλήρωσή τους. Τα πεδία που αφορούν διεύθυνση, τηλέφωνο,κλπ είναι ιδιωτικά δεν φαίνονται δηλαδή σε κανέναν άλλον χρήστη.

Στο τέλος της εγγραφής μπορείτε να σηκώσετε τη φωτογραφία σας ή κάποια αντιπροσωπευτική εικόνα. Μετά το πέρας της εγγραφής θα σας έρθει ένα email επιβεβαίωσης για να ενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας. Παρακαλούμε εάν δεν λάβετε αυτό το email εντός ολίγων λεπτών, ελέγξτε την περιοχή με την "Ανεπιθύμητη Αλληλογραφία" (Junk Folder). Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε κάποιο πρόβλημα με την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας μπορείτε να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Περισσότερα περί κοινότητας | Δείγμα Μέλους

 

Έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό του Facebook