Αναζητήστε με βάση την περιοχή, γειτονιά, ΤΚ ή με βάση την απόσταση ή με τα σεμινάρια
 

Υποστήριξη Επιχειρήσεων - Επαγγελματικός λογαριασμός

Δυνατότητες για τους επαγγελματίες:

Ο επαγγελματικός λογαριασμός αφορά μόνο φορείς και επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης. Ο λογαριασμός δημιουργείται και διατηρείται δωρεάν εφ'όρου ζωής και οι επιχειρήσεις ή οι φορείς μπορούν να ανακοινώνουν τα τμηματά τους, τις εκδηλώσεις τους, να σηκώνουν φωτογραφίες και να προβάλουν τις ενεργές προσφορές τους.

Κατά την εκκίνηση του seminarsfinder.gr έχουμε καταχωρήσει ορισμένα τμήματα σχολών τα οποία ίσως να μην είναι ενεργά ή ίσως να έχουν αλλάξει οι πληροφορίες τους. Η σχολή όπου ανήκουν αυτά τα τμήματα μπορεί να πάρει τον πλήρη διαχειριστικό έλεγχο των εγγραφών αυτών, απλά πατώντας μέσα στην καρτέλα του τμήματος το κουμπί "AYTO MOY ANHKEI":

automouanikei

Αφού γίνει αυτό θα μας έρθει ένα email με το οποίο θα μεταβιβάσουμε άμεσα την εγγραφή στο λογαριασμό σας για να μπορείτε να τη διαχειριστείτε ή να την διαγράψετε. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχετε ήδη πραγματοποιήσει τη δωρεάν εγγραφή σας ως φορέας.

Κουμπί επαγγελματικός λογαριασμός:

epaggelmatikoslogariasmos

Η μπάρα εργαλείων που βλέπετε να σχηματίζεται μετά το κουμπί, εμφανίζεται όταν κάνετε σύνδεση (login) και εφόσον έχεται ενεργοποιήσει το λογαριασμό σας.

***Σημαντική πληροφορία: Εάν τα σεμινάριά σας αλλάζουν τακτικά ημερομηνία, μπορείτε πολύ εύκολα να την αλλάζετε χωρίς να ξανακαταχωρείτε ολόκληρη την εγγραφή, μέσα από την επιλογή Επαγγελματικός Λογαριασμός - Εγγραφές και επιλέγοντας το κουμπί "Διαχείριση"

Έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό του Facebook