Αναζητήστε με βάση την περιοχή, γειτονιά, ΤΚ ή με βάση την απόσταση ή με τα σεμινάρια
 
WEB DESIGN & DEVELOPMENT
Επικοινωνία απευθείας
 The form could not be submitted
WEB DESIGN & DEVELOPMENT

Χαρτης & ΟδηγιεςΣεμινάριο:  DIPLOMA IN WEB DESIGN & DEVELOPMENT 1.200€

Έναρξη: 16,Σεπτεμβρίου 2013 Λήξη: 20,Δεκεμβρίου 2013
Διάρκεια Σεμιναρίου (*ώρες): 136
Δυνατότητα επιδότησης μέσω ΛΑΕΚ: Ναι
 
Διεξαγωγή Σε αίθουσες της σχολής
Στόχος: Το σεμινάριο Web Design αποσκοπεί στην εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών υψηλού επιπέδου για την δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων και εφαρμογών. Oι εκπαιδευόμενοι θα καταρτιστούν στις βασικές αρχές του προγραμματισμού, στην HTML, στην ανάλυση, υλοποίηση και διαχείριση βάσεων δεδομένων και στα πιο σύγχρονα προγραμματιστικά περιβάλλοντα που είναι σχετικά με το διαδίκτυο και τη διαδικασία ανάπτυξης και υλοποίησης σύγχρονων επαγγελματικών ιστοσελίδων και διαδικτυακών εφαρμογών
Σε ποιους απευθύνεται: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων Ιστοχώρων (Websites) που θα περιλαμβάνουν κινούμενα γραφικά (animated graphics), interactive κουμπιά, δυναμικές Ιστοσελίδες, διαχείριση πληροφοριών σε Βάση Δεδομένων.

Στοιχεία Διοργανωτή Σεμιναρίου

Διεύθυνση Αρκαδίας 16Α, Αθήνα, ΑΤΤΙΚΗΣ , Περιστέρι , 12132
Τηλέφωνο 2105782931
email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Κουπόνι Έκπτωσης 10%Το Future Business School ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εκπαιδευτικός φορέας που προσφέρει όλα αυτά που αποτελούν εγγύηση για επαγγελματική σταδιοδρομία υψηλών προδιαγραφών στον κόσμο της σύγχρονης αγοράς εργασίας.

Πλαισιώνεται από μια άριστα οργανωμένη και δυναμική ομάδα καθηγητών (faculty members), με πολύτιμη εκπαιδευτική δραστηριότητα και πολύχρονη επιχειρησιακή εμπειρία. Βρίσκεται κοντά στο μετρό Αγ. Αντωνίου, διαθέτει άρτια υλικοτεχνική και τεχνολογική υποδομή και ποιοτικό, όσο και εντυπωσιακό περιβάλλον σπουδών.

Προγράμματα Σπουδών
  • Ακαδημαϊκά προγράμματα
  • Προγράμματα επιμόρφωσης – Σεμινάρια
  • Εκπαιδευτικά προγράμματα για Στελέχη - Εταιρίες

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΕΣ

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για αυτή την καταχώρηση.

Για να υποβάλλετε αξιολόγηση κάντε πρώτα register ή συνδεθείτε (login), ή κάντε σύνδεση με facebook:
 
Έχετε συνδεθεί με το λογαριασμό του Facebook